Opplev Popsenteret!

Opplev Popsenteret!

 

POPSENTERET er et museum og opplevelsessenter som holder til på Grünerløkka i Oslo, og er stedet for deg som ønsker å vite mer om og oppleve norsk populærmusikk på en helt ny måte. Fra Adolf Østby og Rocke-Pelle til Satyricon og Susanne Sundfør, fra Chat Noir til Øyafestivalen - sammen med hundrevis av andre artister og begivenheter, og ikke minst rariteter og tekniske nyvinninger, presenterer de vår omfattende og imponerende musikkhistorie.


DIGITALE INSTALLASJONER, UTSTILLINGER OG INTERAKTIVE OPPLEVELSER
For å presentere dette på en levende måte har vi samlet inn klenodier, plater, bilder, plakater, video og alt annet som er av populærmusikalsk interesse, og presentert dette både digitalt og fysisk. Senteret består av fire etasjer og tilbyr både digitale installasjoner, temautstillinger og interaktive opplevelser som Artiststasjoner og Tidsmaskin. Søk frem dine favorittlåter, beste minner og store festivalopplevelser. Syng inn norske hits i studio og design eget platecover, eller få artistopplevelsen i storformat med Sceneskrekk.

Som et moderne opplevelsessenter og arrangementshus fokuserer vi dog ikke bare på historie – vi er også opptatt av hva som rører seg i dagens musikkbilde spesielt og hvordan fremtidens musikk-Norge vil se ut. Med faste og skiftende utstillinger og engasjerende arrangementer bys det på opplevelser helt utenom det vanlige.

ARRANGEMENTER
Popsenteret tilbyr et bredt spekter av arrangementer – både egne og i regi av andre. Se kalenderen for oversikt.

Vi leier også ut lokaler til arrangementer. Les om utleietilbudet vårt.


SPENNENDE SKOLEOMVISNINGER
Gjennom omvisningsopplegg kan skoleungdom lære om kulturhistorie, Oslo-historie, Norges-historie, medieutvikling og musikkutvikling - med populærmusikalske briller på. Lek og læring er stikkord for barn og voksne som besøker opplevelsessenteret og besøket kan tilpasses på mange måter. Bestill omvisning i dag!
 

BURSDAGSFEIRING OG SPESIELLE ANLEDNINGER
Har du bursdag, et forestående jubileum, arrangerer du et utdrikningslag eller har bedriften din noe spesielt å markere? Legg feiringen til Popsenteret og få en dag full av opplevelser!
 

Velkommen til POPSENTERET!