Senkveld på Teknisk museum

Senkveld på Teknisk museum

Liker du å høre musikk, leke og danse og er over 18 år, er dette midt i blinken for deg, lover Teknisk museum med sitt nye konsept “Senkveld”. Dette er et tilbud som retter seg mot voksne som i ro og mak og uten barnemas kan slå seg løs i museets lokaler. Årets første Senkveld åpner klokken 19.00 den 20. oktober.

- De voksne kommer ofte bare til museet hvis de har barn med, nærmest som et alibi. Mange voksne klør i fingrene etter å prøve ut installasjonene i Vitensenteret. Men man kan jo ikke dytte barna til side. Nå kan også de voksne få prøve, – uten å konkurrere med barna om plassen, heter det i en melding fra Teknisk museum.

Museet kan by på muligheter for digital flørt i forbindelse med sin utstilling om nettdating, det blir skummende forfriskninger og pub-quiz, legobygging for voksne og såpebobleshow.

I forbindelse med utstillingen om musikkmaskiner blir det også musikkverksted, konsert med Hanne Hukkelberg og DJ’s på to dansegulv, med blant andre Aftenpostens Harald Fossberg hengende over rillene.

Neste Senkveld blir i slutten av januar. Les mer på hjemmesiden til Teknisk museum.

Foto: teknisk museum.