Riksscenen åpner

Riksscenen åpner

Schous kulturbryggeri begynner for alvor å ta form, og denne gangen er det Riksscenen som skal åpnes på storslått vis. Åpningen vil skje torsdag 9. september, og programmet for arrangementet er foreløpig hemmelig. Det eneste man vet sikkert er at kulturminister Anniken Huitfeldt kommer for å kaste glans over begivenheten, blant annet ved å dele ut prisen for “Årets folkemusiker”. Det vil også være en fotoutstilling, “Folk og musikk”, av Knut Utler med 60 bilder fra folkemusikkmiljøet i Norge.

Åpningen av Riksscenen blir uten tvil en markering av et viktig tilskudd i norsk folkemusikk, joik og folkedans i alle former og farger. Det første arrangementet starter allerede like etter åpningsfesten, og da er det passende nok den nordiske folkemusikkfestivalen Folkelarm som setter i gang.

På åpningen vil også Riksscenen avdekke sitt komplette høstprogram. Et par deler av dette er alt publisert,  like etter at Folkelarm er over så blir det Afrikan History Week. Riksscenen kan også avsløre at det vil bli fokus på fortellerkunst hver siste onsdag i måneden, med første forestilling onsdag 29. september.

Popsenteret ønsker lykke til, og vi gleder oss til mange flotte arrangementer i Oslos nye allsidige stue.

Åpningsforestillingen starter torsdag 9. september 2010 klokken 17:00. Riksscenen ligger i Schous kulturbryggeri, Trondheimsveien 2, Grünerløkka, Oslo.

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER