Popsenterets skoletilbud

Popsenterets skoletilbud

Popsenteret har et bredt pedagogisk tilbud for elever på alle klassetrinn. Alle omvisningene er forankret i kunnskapsløftet og dekker sentrale kompetansemål for musikkfaget. Vi har også opplegg som retter seg mot norsk-, engelsk- og samfunnsfagundervisningen. Les mer om opplegg tilpasset hvert skoletrinn i menyen til høyre.

I 2019 er skoleomvisninger gratis for alle Oslo-skoler i skoletiden


Opplegg for: Barnehage | AKS/SFO |  Småtrinn  |  Mellomtrinn  Ungdomsskole  VGSDen interaktive og moderne rammen gjør Popsenteret til en inspirerende læringsarena. Her får elevene faglig påfyll og samtidig anledning til å oppleve, reflektere og selv ta del i et musikalsk uttrykk. Langs senterets historiske tidslinje får elevene arbeide i omgivelser der samtidens teknologi, klesmote og politiske strømninger synliggjøres, og der de lett ser sammenhengen mellom ungdomskulturen og samfunnsutviklingen for øvrig.


Popsenteret er dessuten et trygt og morsomt sted å slå seg løs når en selv får prøve seg som artister. Som artist i et band får elevene synge inn en låt i studio som de mikser og designer eget platecover til. Både låt og platecover kan lastes ned fra MIN SIDE etter besøket.