Popsenterets skoletilbud

Popsenterets skoletilbud

Popsenteret har et bredt pedagogisk tilbud for elever på alle klassetrinn. Alle omvisningene er forankret i kunnskapsløftet og dekker sentrale kompetansemål for musikkfaget. Vi har også opplegg som retter seg mot norsk-, engelsk- og samfunnsfagundervisningen. Les mer om opplegg tilpasset hvert skoletrinn i menyen til høyre.

I 2020 er skoleomvisninger gratis for alle Oslo-skoler i ordinær skoletiden


Opplegg for: Barnehage | AKS/SFO |  Småtrinn  |  Mellomtrinn  Ungdomsskole  VGS


SIKKERHET OG SMITTEVERN VED POPSENTERET

Velkommen tilbake til Popsenteret! 
Hos oss skal du være trygg på at alle pålegg, råd og anbefalinger følges slik at ditt besøk og våre omvisninger gjennomføres i en trygg, og likevel inspirerende ramme. 

Vi tar din og vår sikkerhet på alvor, og alle våre ansatte og formidlere følger til enhver tid oppdatert smittevernplan. Under ditt besøk skal du være sikker på at vi har opplært personell og nødvendig kompetanse knyttet til smittevern. Vi kan sikre dere at: 

  • Alle ansatte er friske og symptomfrie, og følger egne rutiner som sikrer avstand og begrenser smitte. 
  • Hos oss rengjøres lokalene regelmessig, og samtlige berøringsflater desinifseres etter bruk. 
  • Vi har utplassert stasjoner med hånddesinfeksjon og har kort vei til håndvask.
  • Grunnet nødvendige tiltak er kapasiteten i vårt museum noe begresnet, og enkelte av våre interaktive stasjoner er midlertidig stengt av for bruk.

    NB: For å kunne gjennomføre våre omvisninger i henhold til gjeldende smittevernstiltak, har vi en makskapasitet på 10-15 personer per skoleomvisning. 

Ved booking av omvisning ber vi kunden sette seg inn i følgende smittevernsavtale.EN INSPIRERENDE LÆRINGSARENA: 
Den interaktive og moderne rammen gjør Popsenteret til en inspirerende læringsarena. Her får elevene faglig påfyll og samtidig anledning til å oppleve, reflektere og selv ta del i et musikalsk uttrykk. Langs senterets historiske tidslinje får elevene arbeide i omgivelser der samtidens teknologi, klesmote og politiske strømninger synliggjøres, og der de lett ser sammenhengen mellom ungdomskulturen og samfunnsutviklingen for øvrig.


Popsenteret er dessuten et trygt og morsomt sted å slå seg løs når en selv får prøve seg som artister. Som artist i et band får elevene synge inn en låt i studio som de mikser og designer eget platecover til. Både låt og platecover kan lastes ned fra MIN SIDE etter besøket.

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER