FeriePop - nytt tilbud til barn

FeriePop - nytt tilbud til barn

FeriePop er Popsenterets tilbud til barn i skoleferiene! I sommer kan du oppleve populærmusikkens historie og Egners univers gjennom utstilling, installasjoner, aktiviteter, musikk, omvisning og mye mer i Popsenterets fire etasjer!

FeriePop arrangeres kl 12 tirsdag – fredag i uke 28, 30 og 31. Opplegget passer for barn på 5 - 10 år og varer i 1 time. Her er hele familien velkommen!

Ordinære billettpriser gjelder.
 

Popsenteret har allerede hatt besøk av noen prøvekaniner fra Kampen skole, og Danny (9 år) fra klasse 4C var klar i sin tale:

– Dette er det gøyeste jeg har gjort! Det er så morsomt å lete etter svarene, sier Danny om Egner-jakten, som er oppgaver barna skal løse inne i Popsenterets utstillinger.

Inne i temaparken er fortellingene om Kardemomme by, Karius og Baktus og Hakkebakkeskogen presentert i tre store installasjoner. Danny tar raskt fargestifter og tegner sitt bidrag til Karius og Baktus-utstillingen. For denne sommeren er det publikums tegninger og fortellinger som utgjør utstillingen på Popsenteret.

Hva har du tegnet?

– Jeg har tegnet tanntroll, men jeg vet ikke hvilket, for de er nesten like. Karius og Baktus er veldig fine figurer. Jeg ønsker meg en stor fargekopi av Karius og Baktus som jeg kan ha hjemme, akkurat som dere har her, sier Danny og peker.

Tanntrollet blir forsiktig teipet og plassert i scenemodellen i Karius og Baktus sin verden.

– Jeg har veldig lyst til å komme tilbake, avslutter Danny før han kaster seg med i musikk-jam som lages med kjøkkenutstyr, klær og tannbørster, med resten av klassen.

 
Vi minner også om eget tilbud til AKS/SFO og barnehager denne sommeren.
Les mer