Popsenteret inntar Øyafestivalen

Popsenteret inntar Øyafestivalen

Onsdag 8. august åpner portene til Middelalderparken, og en av Norges største festivaler er igjen klar til å riste liv i musikkglade nordmenn.

 

Popsenteret_PopPreik

Del din beste Øya-historie

I år stiller Popsenteret på festivalen sammen med Øvingshotellet og Deichman i festivalbiblioteket. I tillegg til et omfattende og spennende program i teltet vil du finne en knall rød installasjon kalt "PopPreik".

I en ombygd fotoboks oppfordrer vi dere til å dele deres beste Øyafestival-opplevelser på video og bli en del av Popsenterets utstilling. Dette i samarbeid med Norsk kulturråds prosjekt ”Digitalt fortalt”.

 

Konkurranse

I den forbindelse lanserer vi en nettkonkurranse. Etter du har delt din beste Øya-historie tar du bilde av deg selv foran PopPreik, laster opp til Instagram eller Twitter og skriver:
 

"Jeg har delt min beste Øya-historie med @popsenteret".


Popsenteret trekker to heldige vinnere av Oslo-bag som inneholder valgfri t-skjorte fra Popshop og to stk fribilletter til Popsenteret.

 

Halv pris på inngang

Som en siste prikk over sommerens festival-i gir Popsenteret 50 % rabatt til alle med gyldig Øyafestival-bånd under hele festivalen!