Mellomtrinn

Mellomtrinn

Omvisningene varer 60, 90 eller 120 minutter. Se varighet under hvert opplegg. Priser, booking og andre praktiske opplysninger til høyre.


Følgende opplegg tilbys mellomtrinnet (5. - 7. klasse):

FUZZ! 120 min Hva ville rocken vært uten fuzzgitar? Eller elektronika uten synthen? Gjennom denne omvisningen får elevene anledning til å studere sammenhenger mellom teknikk og musikk. 
Les mer her
STUDIOINNSPILLING OG FOTOSHOOT 60 min Syng inn din versjon av en hit i våre lydstudioer.Ta bilde av deg selv med instrumenter og popstjerneklær. 
Les mer her
HISTORIEN OM OSS 120 min Gjennom dette opplegget får elevene en innføring i populærmusikkens utvikling fra 1905 og frem til i dag. De får også spille inn en hit låt i studio og lage tilhørende platecover.
Les mer her

VÅR STIL

90 min Identitet og image står i fokus når elevene skal lage band og spille inn sin egen hit i studio.
Les mer her

 

FUZZ
Hva ville rocken vært uten fuzzgitar? Eller elektronika uten synthen? Teknologien har gjennom historien hatt stor påvirkning på hvordan man kan oppleve og skape musikk. I denne omvisningen får elevene studere – og ikke minst eksperimentere med – lyd og teknologi. 

Varighet: 120 minutter

 

STUDIOINNSPILLING OG FOTOSHOOT
Syng inn din versjon av en hit i et av våre lydstudioer. Ta bilde av deg selv med instrumenter og popstjerneklær. Miks låta og design platecoveret på en av våre miksestasjoner. Last ned resultatet fra vår hjemmeside.

Varighet 60 minutter


HISTORIEN OM OSS
Gjennom dette opplegget får elevene en innføring i populærmusikkens utvikling fra 1905 og frem til i dag. Vi ser på låter, artister og musikalske hendelser som har satt sitt preg på musikkhistorien. Som et bevisstgjørende og inspirerende ledd i omvisningen, får elevene selv prøve seg som artister. Klassen deles i band, og hver gruppe får både synge inn en låt i studio og designe sitt eget platecover. Både sang og platecover kan lastes ned fra Min side på Popsenterets hjemmesider etter omvisningen.

Varighet 120 minutter

 

VÅR STIL
Elevene jobber sammen som band og får synge inn en låt i studio - som de mikser og lager cover til. Men før de kommer så langt gjelder det å finne et særegent image. I denne prosessen henter gruppene ideer og inspirasjon fra Popsenterets utstilling og introduksjon, der norske artister gjennom tidene kan studeres på nært hold. Både sangen og coveret kan lastes ned fra Popsenterets hjemmesider etter omvisningen.

Varighet 90 minutter


 


Husk! Alle skolebesøk må bookes på forhånd: skole@popsenteret.no
Oppgi ønsket dato, tid, opplegg, varighet, antall elever og klassetrinn i e-posten.
 

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

Tid: Tirsdag - fredag
Antall: Maks 30 elever pr gruppe / formidler

Pris:
60 min: 1500 kr
90 min: 2250 kr
120 min: 3000 kr

Gratis inngang for Oslo-skoler


* Det er ønskelig at to lærere følger klassen

SKOLEOMVISNING

Klikk for å sende forespørsel om Skoleomvisning

ÅPNINGSTIDER

Tirs / ons / fre: kl. 10:00 - 16:00
Torsdag: kl. 10:00 - 19:00
Lør - søn: kl. 11:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2019

PÅSKE : 18.-22. april

MAI: 1, 17, 30.

PINSE: 9.-10. juni

JUL :  23.-31. desember

Stengte dager 2020

NYTTÅR: Januar 1.-3.

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Café Lille Oslo

Tir - fre : kl. 11:00 - 16:00
Lør - søn: kl. 12:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 


 

 

Hold deg oppdatert med vårt Nyhetsbrev