Nominert til Årets Museum 2013

Nominert til Årets Museum 2013

Gleden sto i taket på Popsenteret på tirsdag, da det ble kjent at Popsenteret er nominert til prisen "Årets museum". Det er Norges museumsforbund som står bak den årlige kåringen. Popsenteret kjemper mot de andre nominerte museene KODE i Bergen og Valdresmusea om den gjeve tittelen.


– Vi er utrolig stolt over å bli nominert til en så prestisjetung pris allerede i vårt andre driftsår, sier daglig leder på Popsenteret, Inger Bertelsen.


Felles for de nominerte museene er at de er nytenkende og inkluderende og tar samfunnsoppdraget sitt på alvor, heter det i en pressemelding fra Norges museumsforbund. Det står også i pressemeldingen at det var rekordmange påmeldte museer i år, så konkurransen har vært hard.  

 

Byråd for kultur og næring, Hallstein Bjercke er også stolt og gratulerer Popsenteret med nominasjonen.

– Gratulerer, nominasjonen er velfortjent! Popsenteret er et unikt kulturtilbud i hovedstaden der voksne og barn kan lære om musikkhistorien gjennom opplevelser, lek og moro, sier byråden. Popsenteret gir et allsidig tilbud innen musikksjangeren og bidrar også med arrangementer til utvikling av nye talenter.

 

– Dette er en fjær i hatten for oss! Vår målsetting har hele veien vært å kunne tilby publikum en reise som kombinerer over hundre års populærmusikkhistorie, med instrumenter, teknikk og samfunnsliv formidlet gjennom digitale og interaktive opplevelser, avslutter kunstnerisk leder på Popsenteret, Paal Ritter Schjerven.

 

Vinneren offentliggjøres under festmiddagen på Det nasjonale museumsmøtet i Tromsø den 12. september. Samme dag åpner Popsenteret høstens store temautstilling: På sporet av Knutsen og Ludvigsen.

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER