Årets museum 2013!

Årets museum 2013!

Popsenteret ble torsdag 12. september kåret til Årets museum 2013! Juryen understreker at det i år var rekordmange påmeldte og skarp konkurranse om den gjeve museumsprisen. Juryen har blant annet latt seg imponere av Popsenterets kombinasjon av fysiske, analoge og digitale elementer og interaktiv teknologi i formidlingen og evnen til å utvikle dette selv.


   – Dette er en fantastisk bekreftelse på at det vi gjør er riktig. Prisen er en heder til alle dem som har bidratt til at Popsenteret er blitt slik vi håpet, helt fra nær ti år tilbake da det kun var et prosjekt på papiret. Prisen går også til alle her som hver dag sikrer at publikum får gode musikkopplevelser hos oss! sier kunstnerisk leder ved Popsenteret, Paal Ritter Schjerven.


Juryen fremhever også at alle de tre nominerte – Popsenteret, KODE (Kunstmuseene i Bergen) og Valdresmusea – er nytenkende, inkluderende og tar samfunnsoppdraget sitt på alvor.

   – Dette er en viktig milepæl! jubler Inger Bertelsen, daglig leder ved Popsenteret.

   – Det å velges ut som vinner blant så mange verdige priskandidater er til stor inspirasjon for å stå på og gjøre det vi gjør enda bedre. Jeg håper at prisen bidrar til at enda fler blir kjent med oss, og den nye Knutsen og Ludvigsen utstillingen er en gylden anledning til det!


Les hele Museumsforbundets begrunnelse for prisen.

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER