Atomic Soul og ACT presenterer: Øyanatt på Popsenteret & Vanguard

Atomic Soul og ACT presenterer: Øyanatt på Popsenteret & Vanguard

Atomic & ACT Presenterer: Øyanatt @ Popsenteret & Vanguard Oslo
To dansegulv, uteservering, matservering og god stemning!

ID: 20 år - Forsalg hos Billettservice


--

Onsdag 6. Aug
CC: 100kr
(kick-off, ikke ordinær Øyanatt)

Tuba Tuba
Tuba Tuba er kjent som et av hovedstadens aller mest spektakulære liveband, og med deres nye EP, «Hemmelig Klubb» som skapte stor furore da den ble sluppet i mai har de tatt store steg for å bli et av de mest interessante innspilt også. Live byr Tuba Tuba alltid på overraskelser, enten det er i form av gjester, konfetti, lys eller generell galskap. Med en blanding av indie, funk og nu-disco blir dette garantert en eksplosiv konsert på Popsenteret.

Tender Moves
Hver måned lager plateselskapet Tender fest i hovedstaden hvor ACTs egne Magni, Simen og Ask DJer snill house og slem disco for fulle hus.

FEST DJs
Endre og Kaja i FEST spiller en salig sjangerblanding med fokus på dansegulvet.

--

Torsdag 7. Aug
Naomi Pilgrim (SE) + Jungle DJ set (UK)
CC med/uten Øyabillett 150/200kr

Naomi Pilgrim ble først kjent som medlem av Lykke Li sitt band, men på slutten av 2013 debuterte hun med «No Gun», en låt som ble en bloggfavoritt over hele verden. Fra Sverige og Barbados via Jamaica er Naomi Pilgrim et friskt musikalsk pust som blander soul, tunge beats og baleariske elementer til noe helt eget.

Jungle trenger vel ingen ytterligere beskrivelse. Etter å ha satt fyr på internett med singlene Busy Earnin’ og Time ble de selvfølgelig booket til Øya, og vi er veldig fornøyd med at gjengen spiller et DJ-sett på Popsenteret etter at de er ferdige i Tøyenparken!

--

Fredag 8. Aug
Femme (UK) + Tomas Barfod DJ Set (DK)
CC med/uten Øyabillett 150/200kr

FEMME er en ny oppdagelse fra sør-London. Ta en del avant-pop, en del elektroniske hooks og en del 60-talls girl groups, og du får Laure Bettinson. Hun ble først kjent for å ha frontet Radiohead-produsent Nigel Godrich sin supergruppe Ultraìsta, men står nå på egne ben etter utgivelsen av singelen Fever Boy. BBC6, Perez Hilton, Stella McCartney og French Connection elsker henne, nå er det Norges tur.

Tomas Barfod er DJ på Popsenteret fredag 8. juli. Han har i en årrekke vært en prominent person i Københavns elektroniske musikkmiljø, men har i 2014 virkelig tatt steget ut i verden med singelen Pulsing, og vi forventer store ting fra hans debutalbum som kommer denne sommeren på Secretly Canadian.

--

Lørdag 9. Aug
Roosevelt (DE) + Shari Vari (Dølle Jølle & André Bratten)
CC med/uten Øyabillett 150/200kr

Lørdagen på Popsenteret farges av elektronisk musikk med opphav i diskoen. Tyske Roosevelt har lenge stått for mange av våre favoritt-remikser, og har den seneste tiden faktisk tatt for seg norske artister også, med remikser av Truls og Kakkmaddafakka. Men Roosevelt har glitrende egne produksjoner også, og live med fullt band garanterer vi fullt dansegulv!

Klubbkvelden Shari Vari ble startet av Todd Terje og Dølle Jølle, og sånn sett gir det virkelig mening å avslutte Øyanatt-uka på Popsenteret med besøk fra denne gromklubben. Etter som årene har gått har André Bratten tatt over spakene for Terje, og med det tilført sitt eget krydder opp i Shari Vari-blandinga. Med deres egne ord blir det et heksebrygg på det raffeste fra dansemusikkens siste 40 år: deilig disko, humpete house, billig boogie, teit tekno, skikkelig Chicago (hah!) og mye annet rask. Jepp, det blir fett.

Ta kontakt med mathilde@act.as for grupperabatter, spesialpakker og andre ønsker!

www.act.as
www.atomicsoul.no