Prøysen-konkurranse på Popsenteret

Prøysen-konkurranse på Popsenteret

Vi vil takke alle som har bidratt med flotte sanger til Prøysen-konkurransen!

Det var mange sterke kandidater som sendte inn spennende og kreative tolkninger, og juryen har kost seg stort med å høre gjennom alt materialet. Alle som har deltatt i konkurransen er hjertelig velkommen til finalekonserten søndag 30. november!

Vinnerne er:

Blåbærturen: Emma Ovlien (10 år)
Vise for gærne jinter: Linus B. Fasseland (8 år)
Nøtteliten: Anna Grimsgaard (10 år) og Embrik Mørck (9 år)
Du skal få en dag i mårå: Hanne Marie Barth (11 år)
Kveldssang for Laffen: Ånon S. Bakkjen (11 år)

NRK Supernytt besøkte Popsenteret og filmet Ånon i studio - se klippet her!

 


 

ER DU MELLOM 6 OG 12 ÅR? DA MÅ DU BLI MED PÅ HØSTENS KONKURRANSE!

Kan du synge, rappe, growle, plystre, knipse eller beatboxe? Vi vil høre "Du skal få en dag i mårå", "Blåbærturen", "Nøtteliten" eller "Vise for gærne jinter" som vi aldri har hørt dem før - nærmere sagt på din måte. Spill inn coverversjonen i et av våre studioer, og meld sangen på i konkurransen. Juryen, bestående av Elling Borgersrud fra Gatas Parlament, Heidi Gjermundsen Broch og Popsenterets formidlingsleder Eva Nordli Krøger, vil høre morsomme, fine, annerledes, snåle, fengslende og helsprøe fremføringer.

16. november kåres det en vinner for hver av de fire Prøysen-visene. Vinnerne får gleden av å fremføre sin helt egne Prøysen-tolkning sammen med fullt band på Vanguard 30. november. På samme konsert fremfører også Heidi Gjermundsen Broch og Gatas Parlament sine versjoner av Prøysen-viser.

Last ned konkurransefolderen her