Barnas Kulturbryggeri

Barnas Kulturbryggeri

Hver søndag kl. 13:00 er det aktiviteter for barn på Schous Kulturbryggeri, i regi av Popsenteret og Riksscenen. Konserter, workshops, dans og mer! 

Se hele programmet her

Program for høsten 2015

27.09. - PLUTSELIG POPEVENTYR

Improvisert musikkteater for hele familien – med Benedikte Kruse, Henrik Horge, Nina Mortvedt & Lars Andreas Aspesæter. Dette blir en absurd, morsom og ellevill forestilling ulik noe du har hørt eller sett før. Publikum får nemlig være med og bestemme handlingen som utspiller seg på scenen!

Les mer her

11.10. - ROCKESJOKK

Når DobbelTrøbbel setter i gang er det umulig å sitte stille! På denne konserten får dere riste løs til rockabillyhits som ga bestemor bakoversveis! DobbelTrøbbel – med Knut Kippersund Nesdal på vokal og Bjørnar Ekse Brandseth på gitar - er Popsenterets eget rockeband!

25.10. - MAMMAS MIXTEIP

Popsenterets eget rockeband DobbelTrøbbel har funnet en gammel kassett fra da mamma var ung. Nå inviterer de på musikalsk mimretur til det gylne 80- og 90-tallet. Kanskje får du høre hva mamma hørte på da hun var forelska, eller sint, eller i dansehumør?

08.11. - PLUTSELIG POPEVENTYR

Benedikte Kruse, Henrik Horge, Nina Mortvedt og Lars Andreas Aspesæter inviterer til en forestilling ulik noe du har hørt eller sett før. Her blir historien til sammen med dere! Kanskje Snøhvit oppdager at bandet til dvergene mangler vokalist? Hva skjer hvis Rødhette møter Rockeulven? Og hva hvis trollet under brua egentlig bare drømmer om å få være med i Norske Talenter?

22.11. - BANJOLELEBALUBA

Benjamin Kippersund inviterer til en spennende oppdagelsestur gjennom Popsenteret. Her blir det både ukulele- og banjoleletoner, og dere får naturligvis være med å synge og danse!

06.12. - FØRJULSCALYPSO

Henrik Horge & Tom Mathisen m/band gir deg sydhavsstemning midt i julestria! Drøm deg vekk til gyldne sydhavsstrender med mangojuice og palmesus. 

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER