Aktiviteter

 

Lynkarriere - En omvisning for grupper fra 10-60 personer (120 min)

Her får dere en introduksjon til Popsenteret før dere geleides igjennom en egen lynkarriere i popbransjen. En leken konkurranse for alle grupper. Her får dere prøve dere som artister i studioene ved å spille inn en egen versjon av en norsk hit eller lage en helt egen låt, i tillegg til å ta bandbilder og designe platecover. Hele omvisningen avsluttes med en kåring av kveldens beste band med premier til vinnerlaget!

Inkluderer:

Introduksjon
Innspilling av låt i studio
Foto og design av eget platecover
Kåring av kveldens hit med felles fremvisning
Premier til vinnerlaget
 

Pop-mix - En omvisning for grupper fra 10-150 personer (120 minutter)

Få en introduksjon til populærmusikkens historie fra 1905 og frem til i dag. Dere løser deretter i grupper den interaktive PopsenterQuizen før dere opplever resten av senteret på egenhånd. Omvisningen avsluttes med en kåring av kveldens quizvinner med utdeling av premie til vinnerlaget!
 
Inkluderer:
Introduksjon
Omvisning med PopsenterQuiz
Kåring av quizvinner
Premier til vinnerlaget
 

Popvandring- En omvisning for grupper fra 10-150 personer (60 min)

Popsenteret er et innholdsrikt opplevelsesmuseum, våre formidlere gir dere en kort introduksjon til senteret og norsk populærmusikkhistorie før resten av senteret oppleves på egenhånd. 

 

QUIZMASTER

For ALLE grupper: 10- 150 personer

1. Musikkquiz 1.0 - Popsenter Trivia 

Som Populærmusikkens hus i Oslo er vi lidenskapelig opptatt av musikk. Men masse historie, selv levd og til lært kunnskap om gårsdagens, dagens og fremtidens musikk Norge, deler vi mer en gjerne vår kunnskap og luner med våre gjester. Musikk er noe som engasjerer, sjokkerer, gleder, motiverer, distraherer, reparerer- Ja, lista er lang. Kort og godt er det noe som treffer oss alle. Fra pop og rock, til Black metal og gospel, til punk og funk- hva er det som står deg nærmest? Test dine og dine kollegaers kunnskaper. 
 
Igjennom denne quizen finner dere kanskje ut av hvem som var svak for Krogh og Bettan?, og hva er egentlig sko-størrelsen til Lars Lillo?, og hvor var det Aslag Haugen brakk begge armene?, og hvilket dyr var det Miley Cyrus ville ha på raideren sin? og hvordan gikk det egentlig med «Knuger’n og Kleggen» i sangen av Jokke og Valentinerene?! – Hvem vet?!
Velkommen til å finne det ut sammen med oss! 
 

2. Musikkquiz 2.0. - Skreddersydd for ditt arrangement

Våre særs musikkinteresserte formidlere skreddersyr en musikkquiz tilpasset deres arrangement, om dere er en bedrift eller kanskje dere brenner for en spesifikk artist/ band, et årstall, en musikksjanger, hva enn det måtte være - her er det dere som velger ønsket tema. Skal dere arrangere en bedriftsfest, julebord, jubileum eller bare ønsker et underholdningsbidrag i løpet av kvelden så passer denne quizen perfekt!
 
Gjennom denne quizen vil dere kanskje finne ut at Roar fra regnskap er en kløpper på DumDum Boys, og Gunn fra markedsføring kan ALLE tekstene til Gabrielle, eller at Terje fra bydel Frogner husker datoen da Sex Pistols var i Oslo, for 20. juni 1977 da sto han på andre rad på Pingvin Club. Velkommen til å teste deres kunnskaper og historier sammen med oss.
 

3. Musikkquiz 3.0. - Plan-B profil 

I samarbeid med managementet PLAN-B med en rekke av Norges mest eksklusive radio, TV og underholdningsbransjens profiler, og her: Quizmastere- Har vi den muligheten til å booke inn et kjent fjes til å avholde quiz med dere. Som de entertainerne og formidlerne de er kan vi love en unik opplevelse og en kveld dere sent vil glemme. 
 
Se Plan-B sin hjemmeside for profiler og kontakt.
 

UNDERHOLDNING

Booking av DJ

For å skape den rette stemning for ditt arrangement har vi mulighet til å booke inn byens beste DJs. Er du på jakt etter en spesiell sjanger, artister eller annet, gi oss beskjed og vi kontakter den rette personen for deg. 
 

PLAN-B Management

I samarbeid med managementet PLAN- B har vi mulighet til å booke inn en rekke eksklusive profiler som er blant Norges mest kjente og kompetente formidlere innen radio, TV og underholdningsbransjen. Er dere på utkikk etter et humorinnslag, en konferansier for kvelden eller en Quizmaster litt utenom det vanlige, da er dette noe for dere. 
 
Se Plan-B sin hjemmeside for profiler og kontakt.
 

ØLSMAKING v/ ØLAKADEMIET

I samarbeid med Ølakademiet tilbyr vi ølsmakinger. Smakingen passer for grupper, vennegjenger eller firmaer. Ølakademiet tar for seg temaer som historie, produksjon, øltyper og smaking.  Gruppen blir bedre kjent med øl fra norske og internasjonale bryggerier. Man lærer også litt om glassvalg, skjenking og serveringstemperatur på øl. 
 
Vi kan også tilby temasmakinger. Eksempler kan være: Juleølsmaking, IPA-smaking, økologisk øl, håndverksbryggerier, øl & sjokolade, ost & øl, eller med fokus på typiske ølland. For temasmakingene øl & sjokolade/ ost & øl vil det tilkomme et pristillegg avhengig av type råvarer som benyttes.
 
Velkommen til en lærerik ølkveld på Popenteret!
 
 

UTLEIEKATALOG

Les hele utleiekatalogen her


FINN POPSENTERET:
Trondheimsveien 2, bygg T
Inngang fra Schous plass
 

Vis Oslosteder i et større kart


 

KUNDER:


Aftenposten       Dagbladet
Monster  Spotify
Telenor     TV2

NRF      Platekompaniet

Natt og Dag Tono

Polarn O PyretRøde Kors

Gramart E-Vita

 

ÅPNINGSTIDER

Tirs / ons / fre: kl. 10:00 - 16:00
Torsdag: kl. 10:00 - 19:00
Lør - søn: kl. 11:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2019

PÅSKE : 18.-22. april

MAI: 1, 17, 30.

PINSE: 9.-10. juni

JUL :  23.-31. desember

Stengte dager 2020

NYTTÅR: Januar 1.-3.

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kafé Lille Oslo

Kun utleie