Tilbake til ungdommen våren 2016

Tilbake til ungdommen våren 2016

TILBAKE TIL UNGDOMMEN

Denne høsten har senteret vårt fylt seg opp av engasjerte publikummere på jakt etter egne ungdommsminner. Fire anerkjente artister har med stor suksess øst av sine personlige musikkhistorier, fra ungdomstiden via gjennombruddet, og frem til i dag. Det har vært en stor glede å gi publikummet vårt et nært møte med Jan Eggum, Svein Finjarn, Lars Klevstrand og Roald Stensby, som alle bød på både kjente og mindre kjente historier og betraktninger fra sine artistkarrierer.

Artistenes historier og våre utstillinger har vekket til live gode minner og publikum har fått gjenhør med lydsporene fra barne- og ungdomstida, samt gjensyn med arnesteder som Club7, musikkfestivalen Ragnarock og Nordisk mesterskap i rocksang på Jordal Amfi.

Vi fortsetter suksessen denne våren med sterke kvinnestemmer fra 60- og 70-årene. Fredag 5. februar kommer Grynet Molvig og forteller om ungdomstiden og artistkarrieren sin. Fredag 11. mars får vi besøk av den anerkjente jazzsangeren Karin Krog som gir oss glimt fra sin imponerende karriere. Dessuten kommer den fantastiske Åse Kleveland fredag 1. april og lar seg intervjue om store og små hendelser i sin karriere.

 

OM OMVISNINGEN:

Musikken som treffer deg i ungdomstiden blir værende med deg resten av livet. På Popsenteret kan du oppleve gjenhør med ditt livs lydspor fra barndom og ungdomstid. I tillegg kan du høre den siste ukens populærmusikk som dine barnebarn hører på! I vår historievandring fortelles historien om norsk populærmusikk fra de første kommersielle plateinnspillinger i 1905 og helt frem til i dag. Musikalske høydepunkter settes i sammenheng med vår kulturhistorie, samfunnsutvikling, medie- og teknologiutvikling og veves sammen med dine egne musikalske minner.

Dette er en hyggelig omvisning med høy mimrefaktor! Finn dine favorittartister, utesteder og konserter gjennom tidene og ta en reise i «Tidsmaskinrommet»! Etter omvisningen kan du prøve deg som artist i et av våre studioer, og lage et tilhørende unikt platecover med bilde av deg selv. Både innspilt sang og platecover kan lastes ned fra Popsenterets hjemmeside og deles med venner og familie.

Utvalgte fredager kl 13:00

Støttet av Den Kulturelle Spaserstokken

Gratis for honnør (ordinær inngangsbillett for andre gjester)

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER