Strålende tilbakemeldinger på DKS-omvisninger!

Strålende tilbakemeldinger på DKS-omvisninger!

Den kulturelle skolesekken har i høst og vår arrangert omvisninger på Popsenteret og vår dyktige formidlingsavdeling har levert Historien om oss -  på sporet av populærmusikken  for ungdoms- og videregående skole. Skolenes egen evaluering av DKS-opplegget har kommet tilbake til oss og viser et resultat vi synes vi kan være stolte av, med en score som ligger på mellom 4 og 5 av 5 mulige på alle punkter i spørreskjemaet.

Omvisningen har latt elevene selv få oppdage hva som ligger bak artistenens suksess og fått prøve seg som popsentjerner. De har måttet samarbeide om å velge ut en norsk pop-hit, lage sin egen versjon av denne og synge den inn i studio, for så å mikse og lage plateomslag til låta si.

Fokus for omvisningenen har vært hvordan musikk gjenspeiler trekk ved samfunnsutvikling og ungdomskultur, og formidlerne har oppmuntret elevene til kritisk refleksjon omkring populærmusikkens rolle i dagens samfunn. Målet med omvisningene har vært å gi elevene positive og engasjerende opplevelser rundt musikk, noe evalueringen viser at vi har fått til denne gangen. Slike tilbakemeldinger gir stor motivasjon for å ta imot nye klasser og utvikle skoleomvisningene våre i samarbeid med Den kulturelle skolesekken i fremtiden!

 

Les Ballades anmeldelse av omvisningen her

 

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER