Tilbake til ungdommen med Kjell "Kjaperud" Asperud

Tilbake til ungdommen med Kjell "Kjaperud" Asperud

Musikken som treffer deg i ungdomstiden blir værende med deg resten av livet. På Popsenteret kan du gjenoppleve din egen ungdomstid i møte med kjente og epokegjørende artister.

Vi fortsetter suksessen og gleder oss til flere nære møter med folkekjære artister og spennende historier fra norsk musikkliv. Denne høsten er det Kjell «Kjaperud» Asperud og Vidar Lønn-Arnesen som skal ta oss med tilbake til ungdommen. 

Kjell Asperud (f. 1946), bedre kjent som «Kjaperud», er en mann med lang fartstid i musikkbransjen fra han som 15-åring ble dratt inn i The Cannons, senere The Beatniks til han levde superstjernelivet i Frankrike med Titanic, bandet som solgte millioner av skiver og var første norske band på hitlister verden rundt. Kjaperuds mest aktive musikkarriere på 60- og 70-tallet førte han ut i hele verden og inn i sentrale internasjonale musikkretser.

Fredag 14. oktober kl 13:00 forteller Kjaperud historier fra sin utrolige karriere, og vennskap med storheter som Bob Marley, Keith Emerson, Lemmy og Jim Morrison.

 

Kl 13:00 (dørene åpner 12:00)


Billett: kr 100 / gratis for honnør.
Arrangementet er støttet av Den kulturelle spaserstokken.