Julebrunsj & omvisning, julebord eller nyttårsfest?

Julebrunsj & omvisning, julebord eller nyttårsfest?

Enten du ønsker en engasjerende omvisning med etterfølgende herlig julebrunsj, oppleve museet med spennende utstillinger, arrangere en stor fest eller utfordre kollegaer til å spille inn den beste låta i studio - så lover vi et vellykket arrangement!

FIRE ETASJER MED SPENNENDE OPPLEVELSER OG INNHOLD, ENGASJERENDE OMVISERE, STOR KAPASITET OG EGET KJØKKEN!

JULEBRUNSJ & OMVISNING

Som et hyggelig og enklere alternativ til julebord, har vi satt sammen en julepakke med herlig julebrunsj på Lille Oslo og omvisning i den nye utstillingen FUZZ! 

Send forespørsel merket "julebrunsj & omvisning" til formidling@popsenteret.no.Oppgi ønsket dato, tidspunkt og antall personer.

Pris pr. person 650,-  for omvisning, katalog og julebrunsjbuffé inkl. kaffe og dessert. Annen drikke kommer i tillegg.

JULEBORD, NYTTÅRSFEST

Popsenteret er fylt med opplevelser og muligheter. Skal du arrangere konferanse, strategimøte eller en stor fest - se i utleiekatalogen nedenfor for utfyllende informasjon. Her er oversikt over de ulike arealene, beskrivelse av aktiviteter og opplevelser samt mat- og drikkemenyer.

EN SMAKSOPPLEVELSE

Vår in-house matleverandør Rockekokker leverer en variert og spennende meny til alle arrangementer. Ønskes en prisvennlig konferansepakke eller en smakfull tre-retter på hvite duker, så leverer Rockekokker høy kvalitet.

TA KONTAKT

Ta kontakt og kom innom for en hyggelig prat om muligheter. Vi er kreative, proffe og vi kaller oss ubesjedent "eksperter på god stemning". Godt å vite !

UTLEIEKATALOGEN FINNER DU HER : www.utleie.popsenteret.no

LILLE OSLO: https://www.facebook.com/lilleoslo/