Barnas kulturbryggeri: Lydsnapp

Barnas kulturbryggeri: Lydsnapp

Bli med og lag spennende ny musikk med rare elektroniske instrumenter og oppfinnelser - pluss en helt ny lyd-app som er perfekt for raske lydopptak og samspill.

Sammen med musikerne Isak og Jon Halvor fra Drivhuset musikkverksted blir det om a° gjøre a° finne fine, sprø eller merkelige lyder som settes sammen til dagens mest fantastiske musikk.

Det blir gjort lydopptak av resultatene enten det ender opp som flere korte la°ter eller et langt og mektig musikkstykke. Dette blir morsomt for alle, sa° selv om det sta°r alder 7 - 12 a°r kan ba°de foreldre og mindre eller større søsken fa° lov til a° spille med sa° langt det er plass. 

Om Lydsnapp:

Isak Anderssen har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Hans musikalske produksjon spenner vidt: Elektroniskog akustisk, for konsertsal og scene, samt plateproduksjoner. I tillegg til egne prosjekter,turnerer han a°ret rundt med konsert- og verkstedsproduksjoner for barn og unge gjennom Drivhuset – stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid. Anderssen er ogsa° fast musiker og komponist for teaterensemblet Kompani ITS 

Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange a°r, og er dessuten en erfaren musikkverkstedsleder som i 1998 tok initiativet til opprettelsen av Drivhuset -stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid (http://drivhuset.org). 

Bill: 75,- / 100,- (inkl inngang til museet)

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER