Musikken stopper aldri på Popsenteret

Musikken stopper aldri på Popsenteret

VELKOMMEN TIL POPSENTERET! 

POPSENTERET er et museum og opplevelsessenter som holder til på Grünerløkka i Oslo, og er stedet for deg som ønsker å vite mer om og oppleve norsk populærmusikk på en helt ny måte. Med hundrevis av artister som Kygo, Sigrid, Wenche Myhre og a-ha, begivenheter, og ikke minst rariteter og tekniske nyvinninger, presenterer vi vår omfattende og imponerende musikkhistorie.

Senteret består av fire etasjer og tilbyr digitale installasjoner, temautstillinger og interaktive opplevelser som Artiststasjoner og Tidsmaskin. Søk frem dine favorittlåter, dine beste musikkminner og store festivalopplevelser. Popsenteret har egne lydisolerte studioer hvor du kan spille inn en hitsang fra arkivet, eller spille inn din egen komposisjon. Etter det kan du til og med kle deg som en ekte popstjerne og ha en fotoshoot for ditt egendesignede albumcover. Opptakene og bildene du lager er nedlastbare fra senterets nettside – “Min side”.

Om ikke dette er popstjerne nok for deg, kan vår populære utstilling “FUZZ! - teknologien som forandrer musikken, teste dine ferdigheter med ekte instrumenter.

Tirsdag – søndag kl. 12.30 har vi korte turistomvisninger inkludert i billettprisen fra 3. juli – 19. august. Vi har også en aktivitetsleder som kan hjelpe deg hvis du ikke rekker omvisningen. Aktivitetslederen har en rød t-skjorte på seg, og vil ønske deg velkommen. 

Musikk er viktig i alles liv - det visker ut landegrenser, kultur, religion, politikk og alder. På Popsenteret får du oppleve musikk og musikkhistorie som du på en eller annen måte vil gjenkjenne fra din egen livshistorie -  uavhengig av under hvilken himmel du ble født.

Velkommen!