Casting til NRK-Super-serie på Popsenteret

INFORMASJON REGISTRERING TIL NRKSUPER-SERIE

Fri Film Casting leter etter gutter og jenter, i alderen 10-13 år til en ny serie for NRK-SUPER. Serien skal bestå av 20 små episoder på 2-3 minutter, og spilles inn i Oslo våren 2019. Seriens arbeidstittel er ”RektorsKontor”, og handler om vennskap, utenforskap og å finne sin plass.

NB! Man trenger ikke å ha gjort noe teater eller musikk eller dans for å registrere seg. Vi leter etter barn som liker å rappe, synge eller danse, så det viktigste er at man har lyst til å prøve seg. 

Tirsdag 2. oktober klokken 13.00 kommer vi til Popsenteret.

Registrering innebærer i denne omgang at vi registrerer navn og kontaktinformasjon til hver enkelt deltaker og tar ett bilde. Alt er ment for internt bruk – det skal ikke deles med noen andre enn oss som jobber med TV-serien. Dersom man plukkes ut til videre deltakelse og prøvefilming vil det være én til flere auditionrunder utover høsten 2018. Registrering er ikke bindende og man kan når som helst trekke seg dersom man tenker at dette ikke er noe man ønsker å være med på likevel.

Serien produseres av Monster for NRK, og Atle Knudsen har regi. Dersom du vil lese mer om oss og prosjektet kan man gå inn på våre nettsider: https://frifilmcasting.com/rektors-kontor/ 

Vi gleder oss, og håper vi ser deg på registrering!

Beste hilsen

Mia Jensen, Ingeborg Spjelkavik Rød og Tine Skjold

Fri Film Casting