Einar Stray og Popsenteret lanserer musikkpodkast

Einar Stray og Popsenteret lanserer musikkpodkast

EINAR STRAY OG POPSENTERET LANSERER POPKAMMERET – EN MUSIKKPODKAST

Musiker og programleder Einar Stray (27) vil finne tilbake til musikknerden Einar (17). 

Den Spellemannprisvinnende musikeren er mest kjent som låtskriver og tangenttraktør for Cezinando, Moddi, samt Einar Stray Orchestra, og skal nå grave frem musikkgull i selskap med andre norske artister. 

– I en heseblesende radiosamtid, hvor artistintervjuene sjeldnere og sjeldnere faktisk handler om selve musikken, er det ikke plass til nerdete dybdesamtaler. Dagens norske mainstream-radio tar dessuten ikke tilstrekkelig ansvar for å vise bredden og kvaliteten i norsk musikk. Derfor startet jeg Popkammeret, inspirert av amerikanske podkaster som Song Exploder og NPR's All Songs Considered, sier Einar. 

Gjester i Popkammeret er blant andre Bernhoft, Sløtface, Lemaitre, Jonas Alaska, Broen, Ivan Ave, Ola Kvernberg, Gundelach, Samsaya og Honningbarna. 

– Einars nærhet til musikken og artistene han inviterer, gjør at det blir både spennende og aktuelle musikalske møter i Popkammeret. De gode samtalene er lette og uanstrengte, samtidig som de også går i dybden. Det kan gjerne svinge innom de utroligste anekdoter fra musikklivet og noen ganger vippe over i det nerdete, men hele tiden med sjarm og lett tilgjengelighet for lytterne. Dette er en podcast vi virkelig har lyst til å jobbe med her på Popsenteret, sier produsent og kunstnerisk leder på Popsenteret Paal Ritter Schjerven.

 

Hør nyeste episode av POPKAMMERET med gjest Lemaitre HER

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER