Musikk for alle

Musikk for alle

En engasjerende møteplass i interaktive og dynamiske rammer

Mange barn og unge i dag opplever det å ikke ha like stor tilgang på sosiale og kulturelle opplevelser som andre jevnaldrende, enten av økonomiske eller sosiale årsaker.

«Musikk for alle» er et tilbud som gir familier med dårlig økonomi, og barn og unge som lever i en utfordrende hverdag, gratis inngang til både museet og våre arrangementer, samt anledning til å booke gratis omvisning for større grupper.

Opplev vår spennende tidslinje som tar gjestene med på en reise gjennom populærmusikkhistorien, og som gjennom musikken viser hvordan samfunnet også har endret seg. Her kan man la seg inspirere av historiene som fortelles, samt teste egne sang- og instrumentferdigheter i våre interaktive stasjoner hvor man kan lære seg å spille kule gitarriff, synge inn en coverlåt i studio, kle seg ut som artist og ta bandbilder. Med andre ord: her kan man være superstjerne for en dag og uttrykke seg musikalsk i inspirerende og trygge omgivelser.

Dette gratistilbudet kan benyttes både som enkeltperson, familie, frivillig/besøksvenn eller som organisasjon som inviterer med en større gruppe til en helt spesiell dag.

Tilbudet er støttet av Bufdir.


Jobber du med barn, ungdom og familier som lever i en litt ekstra utfordrende hverdag?
Da ønsker vi dialog og kontakt med deg!

Vi ønsker å nå ut med tilbudet til virkemiddelapparatet som jobber opp mot aktuelle grupper, og har opprettet et eget nyhetsbrev utelukkende for dette tilbudet. Her får du oppdatert informasjon om aktuelle arrangementer og omvisninger. Du får også tips og forslag til spennende aktiviteter som kan bookes til grupper.

Ønsker du å stå i et slikt nyhetsbrev? Da kan fu registrere deg her: http://eepurl.com/gY4bAj


Et universelt språk!

Musikk er et universelt språk som treffer noe i oss alle, og som skaper bånd på tvers av generasjoner og kulturer.

Popsenteret er et museum og opplevelsessenter som forteller min, din og vår felles historie, og som inviterer til inspirerende og lærerike aktiviteter som passer for alle – uansett alder og bakgrunn. Med musikken som bakteppe erfarer vi at det i vårt museum oppstår spennende dialog og kunnskap på tvers av alder og kultur. Musikk er med på å bevisstgjøre ens egen og andres historie.

Et besøk hos oss byr på fortellinger og aktiviteter som samler og skaper sosiale bånd. Her vil man treffe likesinnede, samtidig som musikken fungerer som et bindeledd mellom ulike kulturer og generasjoner. Gjennom musikk og musikkhistorien kan man gjøre seg bedre kjent med en ny og ukjent kultur. Ikke minst gir sang og musikk en leken tilnærming til det å lære seg og forstå et nytt språk. For grupper som ønsker å utvikle språkferdighetene kan man blant annet booke egne opplegg hvor museets formidlere veileder i å skrive egne hiphop-tekster, eller rett og slett synge inn en coverversjon av en kjent norsk hit. Slik kan man bli kjent med norske ord og uttrykk, som «Dum og deilig», «Splitterpine» eller «Elektrisk».

En ting er sikkert, uansett hvem man er og hvilken bakgrunn man kommer fra: en dag på Popsenteret skaper felles minner!

 

PRAKTISK INFORMASJON: 

HVEM KAN BENYTTE SEG AV TILBUDET

 • Familier med dårlig økonomi som ønsker å finne på noe hyggelig sammen
 • Frivillig organisasjoner som inviterer større grupper og eller familier med på hyggelige aktiviteter
 • Organisasjoner og frivillige som jobber med asylsøkere og integrering
   

HVA ER INKLUDERT I TILBUDET

 • Gratis inngang til museet når som helst i vår åpningstid. 
  Se museets åpningstider her
 • Bestilte omvisninger med en av museets inspirerende og kunnskapsrike formidler.
 • Inngang til alle våre barnearrangementer. Følg med på vår hjemmeside for informasjon om program. 

   

HVORDAN GÅ FREM

Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet sender du en e-post til formidling@popsenteret.no og vi vil sende deg en billett eller booke tid for din gruppe. Ved spørsmål kan du også ringe oss på tlf: 906 75 460