Nye omvisningstilbud

Nye omvisningstilbud

PRØV NOE NYTT I HØST! 

 

Book din private omvisning med en av våre fantastiske formidlere!

Grupper på opptil 6 personer kan i høst bestille en 60 minutters omvisning som gir tilgang til både innspillingsstudio og fotorom. 

 

 

STJERNE FOR EN DAG – for barnefamilier

Hvem er familiens største popstjerne? Det vil dere raskt oppdage i denne lekne omvisningen - med studioinnspilling, fotoshoot og artistoppgaver gjennom museet. Både låten og platecoveret deres kan lastes ned, så her er det duket for mye hygge og latter også etter besøket på Popsenteret.

 

 

EN REISE I MUSIKKHISTORIEN – for voksne

Hva har Norges første megahit fra 1905 og dagens poplåter til felles? Hvordan har teknologien påvirket musikken og gitt oss nye sjangre gjennom tidene? Det får dere vite mer om på denne rundturen i norsk populærmusikks spennende univers, hvor dere også kan prøve dere som artister selv. Ta med kolleger, venner eller familiemedlemmer på en inspirerende og lærerik time i museet! Omvisningen er i utgangspunktet for voksne, men egner seg også for familier med barn fra ti år og oppover.

 

 

TILBAKE TIL UNGDOMMEN – for seniorer

En hyggelig omvisning med høy mimrefaktor og gjenhør med 50-, 60- og 70-tallets musikk - proppfull av morsomme anekdoter fra den gang da. Kanskje vil gjensynet med din første platespiller eller båndopptaker vekke godfølelsen? Kan hende har du minner fra Club7, Rondo eller Dolphins å dele med oss? I denne omvisningen sitter historiene løst - og om dere vil avslutte besøket med å synge inn en gammel slager i Popsenterets studioer, er dere velkomne til det.     

 

·        Varer i 60 minutter

·        Må forhåndsbookes. Send forespørsel til formidling@popsenteret.no

·        Pris: 300 kroner + ordinære inngangsbilletter

 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER