Nye samarbeidspartnere på catering og streaming

Nye samarbeidspartnere på catering og streaming

Popsenteret har inngått samarbeid med cateringselskapet RealMat AS på mat og drikke, og HOLI AS på streamingtjenester.

-Vi ønsker tilby kundene våre en bedre totalopplevelse, og bransjen er nødt til å se fremover og tilpasse seg behovet, sier Kim Alexander Holmøy, booking- og utleieansvarlig på Popsenteret. 

-I tillegg til de fysiske møteplassene er det ikke å legge under en sko at digitale konferanser er kommet for å bli, og vi er sikre på at arrangementene fremover vil bli en fusion av fysiske- og digitale møter. Det er med stor entusiasme å ha med Holi som samarbeidspartner på streaming. Å få med RealMat på laget er vi sikre på å gi våre kunder en enda bedre totalopplevelse, og våre gjester er garantert sunn og kortreist mat basert på gode råvarer av ypperste kvalitet.

REAL MAT 

RealMat AS drives av kokkene Øystein Reinsborg og Thomas Rosén. De har erfaring fra restauranter som Oro, Haga Restaurant, Feinschmecker og Bagatelle. RealMat har et sterkt lag av kokker som brenner for faget og  leverer nydelig mat til hvert arrangement. 

- Popsenteret har moderne lokaler og topp kompetanse innen avvikling ev event. Dette er for RealMat en perfekt samarbeidspartner. I kombinasjon med vår kompetanse innen mat, drikke og servering, kan vi sammen med Popsenteret tilby det beste for våre kunder, sier Thomas. 

STREAMING

Holi AS har bred erfaring fra produksjon og større eventer. På Popsenteret kan de tilby enkle streamingpakker med kameraproduksjon etter behov, en gunstig pris med hyggelige teknikere og stor fleksibilitet. 

- I Holi bistår vi våre kunder med en sømløs og profesjonell gjennomføring av deres arrangementer. Vi tilbyr blant annet rådgivning og praktisk/teknisk tilrettelegging. I Holi er vi opptatt av å skape gode opplevelser og verdier sammen med kundene våre, og vi har et stort fokus på kostnadseffektivitet og leveransekvalitet, sier Simen Hallseth fra Holi. 

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Fre: kl. 10:00 - 16:00
Lør - Søn: kl. 12:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2020

NYTTÅR: 1.-5. jan

PÅSKE: 9.-13 april

MAI: 1, 17, 21, 31 

JUNI: 1 

JULI: 6.-31.

JUL: 23. des -3. jan

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Kaféscenen 

Kun utleie 

 

 

NYHETSBREV FRA POPSENTERET

Vær først ute med spennende nyheter!

Meld deg på HER