Ungdommens Kulturbryggeri (13-18 år)

Ungdommens Kulturbryggeri (13-18 år)

HVA ER UNGDOMMENS KULTURBRYGGERI (UKB)?

FAKTA FOR DEG SOM VIL VITE MER
UKB er et samarbeid mellom Popsenteret på Schous og flere frivillige organisasjoner som jobber med musikktiltak laget for, med og av ungdom. Et fritidstilbud for Oslo-ungdom som er gratis, rusfritt og bydelsoverskridende med et variert og tilpasset program og mange aktivitetsmuligheter. 

Høstprogrammet 2021 ser du HER

Popsenteret er en arena med egne tilbud, en samarbeidspartner for organisasjonene og et sted organisasjonene bidrar med eget innhold. Sammen lager vi et samlingssted der ungdom fra hele Oslo blir kjent på tvers av ungdomsmiljøer - i en trygg, inspirerende og faglig sterk ramme for læring, kulturopplevelser og nettverksbygging.

HVEM ER MÅLGRUPPA
Ungdom i hele byen i aldersgruppen 13 – 18 år.

HVEM SAMARBEIDER VI MED
AKKS, Ungdom og Fritid, UKM, JM Norway, by:Larm UNG, Pøbelscenen/Kom nærmere og ROCKSLO. Rockefabrikken på Stovner og Trikkestallen er gode medspillere. Øvingshotellet på Schous er også med på laget. (Pr. sept.21)

HVA VIL VI BIDRA MED
Vi skal oppmuntre til egenaktivitet gjennom musikk og gi ungdom kunnskap og erfaringer i et miljø der mestring og nettverksbygging står sentralt. Mange aktiviteter knytter seg til «kaféscenen» på Popsenteret, der ungdom under profesjonell veiledning kan spille sammen og for hverandre, eller bidra på arrangørsiden. Tilbudet kan være en viktig døråpner til nye miljøer og til arbeidslivet.

HVA ER VIKTIGST - VI VIL 
tenne en gnist, bidra til nye vennskap, til forståelse mellom ungdom fra alle hjørner av byen, at ungdommene kjenner seg hørt og inkludert, at vi lykkes med reell medvirkning og at ungdommene kjenner på kreativ kraft!

Vi vil være et bra sted å henge, drømme, prestere, slappe av, skape, lære, bonde, teste, dele, lytte.

HVA SKJER I HUSET 
Programmet på Caféscenen styrkes av at alle Popsenterets fire etasjer tas i bruk. Utstillingssonene, der formidling av musikkhistorie og utvikling av samfunn og musikkteknologi skjer, i studioene og i FUZZ-utstillingen med instrumenter kan testes samt 4.etg med konferansefasiliteter. Dette gir merverdi til alle som deltar. Omvisninger med aktuelle temaer tilpasset målgruppen kan bookes spesielt: formidling@popsenteret.no og utleie@popsenteret.no

HVEM BIDRAR OGSÅ
Oslo kommune og vår byråd for kultur, idrett og frivillighet, vil gi gode og tilgjengelige tilbud til barn og unge i hele byen.
Kulturrom og Sparebankstiftelsen bidrar med tilskudd til oppgradering av teknisk profft sceneutstyr. Bufdir bidrar med "Møteplassmidler" over tre år (2021, 2022 og 2023). Med disse bidragene kan tilbudet være gratis og åpent for alle unge i Oslo i alderen 13-18 år -  i et hus der formidling, kunnskapsoverføring, kvalitet og lidenskap står høyt i kurs!

HAR DU SPØRSMÅL ELLER NOE DU VIL FORTELLE OSS 
Send oss en mail på ungdom@popsenteret.no eller kontakt@popsenteret.no