Popsenteret

Tilbake til ungdommen med Karin Krog

Musikken som treffer deg i ungdomstiden blir værende med deg resten av livet. På Popsenteret kan du gjenoppleve din egen ungdomstid i møte med kjente og epokegjørende artister.

Vi fortsetter høstens suksesskonsept «Tilbake til ungdommen» denne våren og gleder oss til å presentere  artister som ungdomsidolet Grynet Molvig, den anerkjente jazzsangeren Karin Krog, og fantastiske Åse Kleveland . 
 

Karin Krog (f. 1937) er Norges fremste jazzsanger med internasjonal suksess. Hun begynte karrieren sin på jam sessions på Penguin Club i Oslo i 1955 og det medførte til et engasjement av Kjell Karlsen og radiodebut i 1956. I 1962 ga hun ut debutalbumet By Myself. Karin Krog etablerte Norsk Jazzforum i 1965, og har som jazzartist mottatt en rekke priser og utmerkelser. I 2015 kom Karin Krog ut med en nyutgivelse av Don´t just sing, An Anthology: 1963-1999 (Light in the Attic) som blant annet ble kåret til en av de beste nyutgivelsene i blant annet The Wire, Uncut og Shindig. Fredag 11. mars kl. 13.00 intervjuer Terje Mosnes Karin Krog om hennes nasjonale og internasjonale karriere og hennes musikkforståelse. Krog vil også framføre smakebiter fra sitt brede repertoar som strekker seg fra blues- og amerikanske standardlåter til elektronisk bearbeidet vokalkunst. 
 

Kl 13.00.
Billett: kr 100/gratis for honnør.
Arrangementet er støttet av den kulturelle spaserstokken

Foto: Maria Gossé